måndag 1 augusti 2011

Ett brev till er på bloggen Politiskt Inkorrekt

Hejsan PI. Tänkte också komma och försöka "nyansera debatten" lite grann.

Vore kul om vi kunde enas om att vi alla är troll ibland, men ingen är det jämt. När det kommer en 4chan-flod av folk som spammar oneliners om SD så kallar jag det för trollning - precis som en vanlig FB-raid fast pga ideologi och inte for the lulz, sas. Jag menar inte att alla som gillar SD eller läser på PI är troll för den sakens skull.

Själv är jag en s.k. kulturmarxist/rödvinsvänster. Definitivt PK-kille, om det ordet nu betyder någonting. Och allvarligt talat, vad handlar det här med PK om egentligen? Jag rör mig ju *rätt mycket* i sådana där PK-kretsar och jag hajar inte detta. Det finns definitivt inget tankekollektiv med "rätt åsikter" eller något hemligt brödraskap. Iaf inget som har bjudit in mig att bli medlem.

Grejen är den att jag tror att det finns några på både PI och FB som har fått för sig att vi "proffstyckare" är på något sätt en enda massa, liksom som om alla egna åsikter utplånades när man väl blivit publicerad tillräckligt många gånger. Men folk använder PK så himla slarvigt. Jag blir kallad PK nästan vad jag än säger och gör. Vilket blir lite frustrerande ibland. Tänkte bara att ni ville veta det. Om man använder ett ord för mycket så tappar det liksom sin laddning och innebörd.

Sen tycker jag att det är skitkonstigt att ni har utsett Twitter till något slags åsiktstorg för en politisk elit. Visst är det många som twittrar där, men det är ju knappast någon som försöker ha några djupa åsikter på Twitter. Det är ju för tusan bara 140 tecken, mindre än ett sms. Men för all del, kom gärna dit och skriv ifall ni vill det. Men det är synd när man har sönder #svpol-taggen pga för mycket spam i samma fråga. Ni förstör ju för alla när ni gör så.

Med vänliga hälsningar
Mattias Irving

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar