torsdag 21 juli 2011

Arbetsdomstolen borde avgöra - inte medierna

Man blev nyligen Newsmillpublicerad, igen!

Någon inte helt insatt skribent på socialism.nu illustrerade dock ungefär hur celebert det är: "vadfan är Newsmill? Nyheternas flashback? Tas saker som skrivs där seriöst av 'etablissemanget'?" Vet inte vad jag ska tillägga till denna sågning - guilty as accused, kanske.

Men det är kul att skriva på Newsmill! Man får mothugg direkt och det är busenkelt att bli publicerad. Vet inte om det kommer bli någon vana dock.

Kanske är det som samma socialism.nu-skribent konstaterar: "random figurer ute efter sina fem minuter av fame blir publicerade på newsmill huller och buller i en orgie av flashback-dravel och slagsmål i sandlådan."

De gamla grekerna brukade berätta om δαιμον, en ande som sitter på din axel hela livet ut. Den berättar för andra vem du är. Den vet saker om dig, om din sanna natur, som inte ens du själv vet. Men du får aldrig chansen att se den själv.

Andra vet ibland mer om dig än vad du själv vet. Så enkelt och samtidigt svårt är det att vara människa. En lyckosökare, en debattens vagabond, eller en sanningsälskande samhällsdebattör? Vem vet...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar